Zdravé stravování při směnném provozu

Čtvrtý ze série podcastů výzkumného úkolu Hodnocení a řízení pracovních rizik u strážníků obecní policie v kontextu přijímaných bezpečnostních opatření, jehož zadavatelem je Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR a řešení se ujal Výzkumný ústav bezpečnosti práce.

Účastník podcastu:

  • Ing. Petr Havlíček, známý český výživový poradce. Vystudoval Vysokou školu zemědělskou v Brně. Výživou a zdravým životním stylem se zabývá od roku 1995. Osm let účinkoval v seriálu TV Prima Jste to, co jíte. Byl redaktorem pořadu na Rádio Impuls. O výživě napsal 6 knih.

Realizací uvedeného podcastu byl pověřen Dan Tržil, který je současně i moderátorem podcastu.

 V podcastu zazněly odpovědi na tyto otázky:

  1. Současná výživa – máme šanci se v tom vůbec vyznat?
  2. Existuje univerzální model stravování?
  3. Desítky výživových stylů – který si vybrat?
  4. Zlo v naší stravě – vysoce průmyslově zpracované potraviny. Jak nám škodí a jak je poznat.
  5. Jak poskládat pitný režim?
  6. Jak si správně naložit na talíř.

Pokud Vás toto téma zaujalo a chcete se dozvědět více, poslechněte si náš podcast.

Podcast je ke stažení zde.
Podcasty VÚBP: https://www.buzzsprout.com/1514908
RSS Feed:  https://feeds.buzzsprout.com/1514908.rss

©2021 Tento výsledek byl finančně podpořen z institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace na léta 2018–2022 a je součástí výzkumného úkolu 06-2020-VÚBP Hodnocení a řízení pracovních rizik strážníků obecní policie v kontextu přijímaných bezpečnostních opatření, řešeného Výzkumným ústavem bezpečnosti práce, v. v. i., v letech 2020–2021.

 


Všechny naše podcasty a aktuality v oblasti BOZP z dílny Výzkumného ústavu bezpečnosti práce najdete v záložce Podcasty.
Děkujeme za sdílení podcastu.